Maksaa kermakastikkeessa
Ainekset
Valmistus
Muista kokeilla maksan kypsyyttä. Maksa saa jäädä sisältä punertavaksi.
Poista maksapalan pinnalta kalvot, varovasti käsin vetämällä.
Saksi maksa ohuiksi viipaleiksi. Poista suonikohdat. Kuivaa palat talouspaperilla.
Ruskista maksapalat voissa pannulla. Mausta valkopippurilla.
Lisää lihalientä niin, että maksat peittyvät. Keitä maksapaloja pannulla ilman kantta muutama minuutti.
Sekoita kermaan vehnäjauhot ja lisää pannulle. Keitä 5–10 minuuttia. Kokeile maksan kypsyyttä. Maksa saa jäädä sisältä punertavaksi. Mausta suolalla.
Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi. Paista sipulirenkaat voissa ja sokerissa pannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoile maksakastike perunamuusin, puolukkasurvoksen ja paistettujen sipulirenkaiden kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.