Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maksapasteijakiekot

timer-icon15 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

500 g
Lehtitaikinalevyjä

Täyte:

3/4 dl puolukkahilloa
100 g
Pehmeää maksapasteijaa
3 rkl
Puolukoita
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Painele noin 4 cm halkaisijaltaan olevalla pyöreällä muotilla pyöreitä kiekkoja. Ota puolista kiekoista pienemmällä muotilla esim. korkilla painamalla keskusta pois. Nosta taikinarenkaat kokonaisen kiekon päälle taikinareunuksiksi. Siirrä ne leivinpaperoidulle pellille ja aseta toinen leivinpaperi niiden päälle. Aseta paperin päälle molempiin päihin painoksi teräksiset veitset. Paperi estää leivonnaisia kohoamasta liikaa. Paista 225 asteessa 10-12 minuuttia. Anna niiden jäähtyä. Täytä pasteijat vajaalla teelusikallisella puolukkahilloa ja pursota tai nostele lusikalla pehmeää maksapasteijaa hillon päälle. Koristele kokonaisilla puolukoilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
timo Viljakainen
Julkaistu: 30.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.