Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mannapuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Pehmeän makuinen mannapuuro hautuu noin 10 minuutissa aamu-, väli- tai iltapalaksi. Viimeistele perinteinen puuro marjoilla, pähkinöllä, siemenillä, mehukeitolla tai pähkinävoilla.

Ainekset

1 l
maitoa
1 1/2 dl
mannasuurimoita
1/2 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna maito kattilassa kiehuvaksi. Vatkaa mannasuurimot ripotellen nesteeseen. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.

1 l
maitoa
1 1/2 dl
mannasuurimoita
2

Mausta suolalla. Tarjoa marjojen, maidon, mehukeiton tai hillon kanssa.

1/2 tl
suolaa

Vinkki: Vaihtelua puuropöytään saat kokeilemalla kauramannasuurimoita.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sandra, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 22.5.2020
|
Muokattu: 29.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

237

994

4,8 g

2,8 g

35,8 g

12,3 g

1,3 g

11,3 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli