Mannapuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mannapuuro

Mannapuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pehmeän makuinen mannapuuro hautuu noin 10 minuutissa aamu-, väli- tai iltapalaksi. Viimeistele perinteinen puuro marjoilla, pähkinöllä, siemenillä, mehukeitolla tai pähkinävoilla. Vispipuurojen ohjeet löydät Yhteishyvän sivuilta.

Ainekset

1 l
maitoa
1 1/2 dl
mannasuurimoita
1/2 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna maito kattilassa kiehuvaksi. Vatkaa mannasuurimot ripotellen nesteeseen. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.

1 l
maitoa
1 1/2 dl
mannasuurimoita
2

Mausta suolalla. Tarjoa marjojen, maidon, mehukeiton tai hillon kanssa.

1/2 tl
suolaa

Vinkki: Vaihtelua puuropöytään saat kokeilemalla kauramannasuurimoita.

Resepti:
Sandra, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 22.5.2020
Muokattu: 22.5.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

994

237

4,8 g

2,8 g

35,8 g

12,3 g

1,3 g

11,3 g

1,1 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli