Mantelikuorrutettu kukkakaali
Ainekset
MANTELI-JUUSTOKASTIKE
PINNALLE
Näin teet
Keitä kukkakaali kokonaisena suolalla maustetussa vedessä 15 minuuttia. Valuta. Sulata rasva teflonkattilassa. Lisää jauhot ja sekoita hetki. Lisää mantelijuoma kahdessa erässä välillä kiehauttaen ja koko ajan sekoittaen. Lisää puolet juustoraasteesta. Kiehauta ja sekoita tasaiseksi. Nosta kukkakaali uunivuokaan. Valuta päälle juustokastike ja ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia tai kunnes pinta on ruskehtava. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla ruskeiksi ja ripottele kukkakaalin pinnalle.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 12 g | 47 g |
Proteiinia | 7 g | 26 g |
Rasvaa | 9 g | 35 g |
Kuituja | 5 g | 19 g |
Energiaa kj | 691 | 2765 |
Energiaa kcal | 165 | 661 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Emmentaljuustoraastetta, esim. mustaleima
Mantelilastuja
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 12 g | 47 g |
Proteiinia | 7 g | 26 g |
Rasvaa | 9 g | 35 g |
Kuituja | 5 g | 19 g |
Energiaa kj | 691 | 2765 |
Energiaa kcal | 165 | 661 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Emmentaljuustoraastetta, esim. mustaleima
Mantelilastuja