Mantelikuorrutettu kukkakaali - Yhteishyvä

Mantelikuorrutettu kukkakaali

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Kukkakaalia

MANTELI-JUUSTOKASTIKE

50 g
Margariinia
2 rkl
Vehnäjauhoja
3 dl
Mantelijuomaa
2 dl
Emmentaljuustoraastetta, esim. mustaleima

PINNALLE

Mantelilastuja

Näin teet

1

Keitä kukkakaali kokonaisena suolalla maustetussa vedessä 15 minuuttia. Valuta. Sulata rasva teflonkattilassa. Lisää jauhot ja sekoita hetki. Lisää mantelijuoma kahdessa erässä välillä kiehauttaen ja koko ajan sekoittaen. Lisää puolet juustoraasteesta. Kiehauta ja sekoita tasaiseksi. Nosta kukkakaali uunivuokaan. Valuta päälle juustokastike ja ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia tai kunnes pinta on ruskehtava. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla ruskeiksi ja ripottele kukkakaalin pinnalle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g47 g
Proteiinia7 g26 g
Rasvaa9 g35 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj691 2765
Energiaa kcal165 661

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Emmentaljuustoraastetta, esim. mustaleima

  • Mantelilastuja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g47 g
Proteiinia7 g26 g
Rasvaa9 g35 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj691 2765
Energiaa kcal165 661

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Emmentaljuustoraastetta, esim. mustaleima

  • Mantelilastuja

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.