Marinadi naudanlihalle

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
2 rklsoijakastiketta
2 rklöljyä
1 rklbalsamicoa
2 kplvalkosipulin kynttä
1 tlkuivattua tai 1 rkl tuoretta timjamia
1/2 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Tämä annos riittää noin puolelle kiloa naudan fileetä, joka kypsennetään kokonaisena palana tai leikataan neljäksi pihviksi tai vartaaseen sopiviksi kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset laakeassa kulhossa ja kääntele siinä lihapalat. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti silloin tällöin kääntäen.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä