Marinadi naudanlihalle | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinadi naudanlihalle

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Balsamicoa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Kuivattua tai 1 rkl tuoretta timjamia
1/2 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Tämä annos riittää noin puolelle kiloa naudan fileetä, joka kypsennetään kokonaisena palana tai leikataan neljäksi pihviksi tai vartaaseen sopiviksi kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset laakeassa kulhossa ja kääntele siinä lihapalat. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti silloin tällöin kääntäen.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.