Marinadi naudanlihalle - Yhteishyvä

Marinadi naudanlihalle

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Balsamicoa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Kuivattua tai 1 rkl tuoretta timjamia
1/2 tl
Mustapippuria

Näin teet

1

Tämä annos riittää noin puolelle kiloa naudan fileetä, joka kypsennetään kokonaisena palana tai leikataan neljäksi pihviksi tai vartaaseen sopiviksi kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset laakeassa kulhossa ja kääntele siinä lihapalat. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti silloin tällöin kääntäen.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa