Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoitu papu-parsakaalisalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Helppo mutta maistuva marinadi tekee pakasteparsakaalista ja -pavuista herkullisen ja monikäyttöisen lisäkkeen. Voit tarjota papu-parsakaalisalaatin myös vihersalaattiin sekoitettuna.

Ainekset

450 g
Pakasteparsakaalia (1 pussi)
225 g
Pakastepapuja (1/2 pussia)

Marinadi

1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Kylmäpuristettua oliiviöljyä
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Rouhittua roseepippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen pakastepavut ja -parsakaalit. Keitä muutama minuutti niin, että kasvikset säilyvät vielä napakoina eivätkä pehmene liikaa.Valuta kasvikset siivilässä. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Valuta marinadi kuumien kasvisten päälle.Jäähdytä papu-parsakaalisalaatti ja siirrä se mielellään jääkaappiin marinoitumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli. Tarjoa vihersalaattiin sekoitettuna tai lihan tai kalan lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 7.3.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.