Marinoitu possunfilee salaattipedillä
Ainekset
MARINADI
SALAATTIPOHJA
Näin teet
Ota possunfileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Ruskista fileet kuumalla pannulla öljyssä. Pane fileet uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Työnnä paistomittari fileeseen ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes mittari näyttää 68 astetta.
Anna lihan seistä leivinpaperiin käärittynä parikymmentä minuuttia. Sekoita marinadi. Viipaloi liha ja pane viipaleet reunalliseen vuokaan limittäin. Kaada päälle marinadi. Anna maustua vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään. Nosta viipaleet vadille salaattien päälle. Kuutioi meloni ja lisää salaatin päälle. Silppua lihan päälle persiljaa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 4 g | 39 g |
Proteiinia | 12 g | 118 g |
Rasvaa | 11 g | 107 g |
Kuituja | 0 g | 3 g |
Energiaa kj | 674 | 6739 |
Energiaa kcal | 161 | 1611 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa
1 tl Mustapippuria
1 dl Öljyä
0,5 dl Persiljasilppua
0,5 tl Mustapippuria
1 tl Rosmariinia
1 tl Timjamia
Ruukku tammenlehtisalaattia
Ruukku rucolaa
Persiljaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 4 g | 39 g |
Proteiinia | 12 g | 118 g |
Rasvaa | 11 g | 107 g |
Kuituja | 0 g | 3 g |
Energiaa kj | 674 | 6739 |
Energiaa kcal | 161 | 1611 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa
1 tl Mustapippuria
1 dl Öljyä
0,5 dl Persiljasilppua
0,5 tl Mustapippuria
1 tl Rosmariinia
1 tl Timjamia
Ruukku tammenlehtisalaattia
Ruukku rucolaa
Persiljaa