Marjainen tuorepuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marjainen tuorepuuro

Marjainen tuorepuuro

timer-iconNoin tunti  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vadelma-banaanituorepuuro tarjoillaan kylmänä esimerkiksi maidon kanssa. Anna puuron turvota hetken aikaa ennen tarjoilua.

Ainekset

200 g
Vadelmia
1 kpl
Banaani
1 1/2 dl
Ruispuurohiutaleita
1 dl
Kauraleseitä
3 dl
Vettä
1 - 2 rkl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Soseuta vadelmat haarukalla tasaiseksi. Leikkaa banaani pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa puuroksi. Anna puuron hetken aikaa vetäytyä ja turvota.

1/4 tl
Suolaa
1 - 2 rkl
Sokeria
3 dl
Vettä
1 dl
Kauraleseitä
1 1/2 dl
Ruispuurohiutaleita
1 kpl
Banaani
200 g
Vadelmia
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.