Marjasalaatti ja valkosuklaavaahtoa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marjasalaatti ja valkosuklaavaahtoa

???
Annokset
5
Ruokavalio
Helppo ja herkullinen valkosuklaavaahto maistuu marjojen kanssa. Annostele marjasalaatti jälkiruokakippoihin, lisää päälle valkosuklaavaahtoa maun mukaan ja koristele ananaskirsikoilla.
Jaa Somessa

Ainekset

Vadelmia, mustikoita, mansikoita, herukoita
2 dl
Kuohukermaa
100 g
Valkosuklaata
1 rkl
Sitruunamehua
Koristeluun ananaskirsikoita

Näin teet

1

Kuumenna kerma kiehuvaksi pienessä kattilassa. Paloittele joukkoon suklaa ja sekoittele, kunnes suklaa sulaa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja pane sitten jääkaappiin jäähtymään. Vatkaa kylmä kerma vaahdoksi ja mausta sitruunamehulla. Annostele jälkiruokamaljoihin marjoja ja nosta päälle nokare kermaa. Koristele ananaskirsikoilla.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
Muokattu: 15.5.2019