Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marokkolainen appelsiinisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 - 3 kpl
Appelsiinia
10 kpl
Oliivia
1 kpl
Makea sipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Hiutalesuolaa
1/2 tl
Chilirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori appelsiinit hedelmälihaa myöten ja leikkaa pyöreiksi viipaleiksi. Lado viipaleet limittäin vadille. Lisää päälle renkaiksi leikattu sipuli, mausteet ja öljy.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

313

1311

27,0 g

3,8 g

10,5 g

10,5 g

7,3 g

2,3 g

6,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Hiutalesuolaa,

0,5 tl Chilirouhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli