Marokkolainen appelsiinisalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 - 3 kplappelsiinia
10 kploliivia
1 kplmakea sipuli
2 rkloliiviöljyä
1/2 tlhiutalesuolaa
1/2 tlchilirouhetta

Valmistus

  1. 1

    Kuori appelsiinit hedelmälihaa myöten ja leikkaa pyöreiksi viipaleiksi. Lado viipaleet limittäin vadille. Lisää päälle renkaiksi leikattu sipuli, mausteet ja öljy.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 0,5 tl Hiutalesuolaa, 0,5 tl Chilirouhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä