Marokkolainen broileripannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marokkolainen broileripannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Broilerisuikaleita
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Pieni (300 g) munakoiso
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Kikherneitä
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa
Muutama suikale sitruunankuorta
1 kpl
Kanelitanko
Chiliä
Tilkka kanalientä
Suolaa
10 kpl
Vihreää oliivia
Tuoretta korianteria tai persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista paprika, halkaise se, poista kanta ja siemenet ja lohko paprika. Kuutioi munakoiso reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja murskaa valkosipulit. Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa. Lisää kasvikset herneitä ja tomaattia lukuun ottamatta. Anna niiden kuullottua. Lisää pataan valutetut kikherneet ja kuutioidut tomaatit, tomaattimurska sekä muutama sitruunan kuorisuikale, kanelitanko ja chili. Lisää tarvittaessa tilkka kanalientä sekä hiukan suolaa. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää oliivit ja silputtu korianteri tai persilja. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai kuskusin kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.