Marokkolainen broileripannu - Yhteishyvä

Marokkolainen broileripannu

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Broilerisuikaleita
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Pieni (300 g) munakoiso
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Kikherneitä
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa
Muutama suikale sitruunankuorta
1 kpl
Kanelitanko
Chiliä
Tilkka kanalientä
Suolaa
10 kpl
Vihreää oliivia
Tuoretta korianteria tai persiljaa

Näin teet

1

Puhdista paprika, halkaise se, poista kanta ja siemenet ja lohko paprika. Kuutioi munakoiso reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja murskaa valkosipulit. Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa. Lisää kasvikset herneitä ja tomaattia lukuun ottamatta. Anna niiden kuullottua. Lisää pataan valutetut kikherneet ja kuutioidut tomaatit, tomaattimurska sekä muutama sitruunan kuorisuikale, kanelitanko ja chili. Lisää tarvittaessa tilkka kanalientä sekä hiukan suolaa. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää oliivit ja silputtu korianteri tai persilja. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai kuskusin kanssa.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa