Marokkolainen broileripannu

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gbroilerisuikaleita
1 kplpunainen paprika
1 kplpieni (300 g) munakoiso
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulin kynttä
2 kpltomaattia
1 kplkikherneitä
2 rkloliiviöljyä
1 kpltomaattimurskaa
muutama suikale sitruunankuorta
1 kplkanelitanko
chiliä
tilkka kanalientä
suolaa
10 kplvihreää oliivia
tuoretta korianteria tai persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Puhdista paprika, halkaise se, poista kanta ja siemenet ja lohko paprika. Kuutioi munakoiso reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja murskaa valkosipulit. Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa. Lisää kasvikset herneitä ja tomaattia lukuun ottamatta. Anna niiden kuullottua. Lisää pataan valutetut kikherneet ja kuutioidut tomaatit, tomaattimurska sekä muutama sitruunan kuorisuikale, kanelitanko ja chili. Lisää tarvittaessa tilkka kanalientä sekä hiukan suolaa. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää oliivit ja silputtu korianteri tai persilja. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai kuskusin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025