Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marokkolainen broileripata

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Marokkolainen kanapata on maukas ja mausteinen arkiruoka, joka valmistuu nopeasti.

Ainekset

3 kpl
Broilerin rintafileetä
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 tl
Valkosipulinkynttä
2 tl
Suolaa
1/2 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Kurkumaa
1/2 tl
Kuminaa murskattuna
1 tl
Oreganoa
2 kpl
Lehtisellerin vartta
2 kpl
Porkkanaa
3 - 4 dl
Kanalientä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(400 g) kikherneitä
1 kpl
Vihreä kesäkurpitsa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa broilerin fileet reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipulinkynnet hienoksi. Ruskista broilerikuutiot padassa kuumassa öljyssä. Lisää hienonnetut sipulit sekä mausteet. Anna sipuleiden hetken aikaa pehmentyä. Leikkaa lehtisellerit ja kuoritut porkkanat viipaleiksi. Lisää ne pataan kanaliemen, tomaattimurskan ja valutettujen kikherneiden kanssa. Anna padan kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Lisää pataan paloiteltu kesäkurpitsa ja anna padan vielä porista 10 minuuttia. Tarjoile kanapata kuskusin kanssa.0805

2

Leikkaa lehtisellerit ja kuoritut porkkanat viipaleiksi. Lisää ne pataan kanaliemen, tomaattimurskan ja valutettujen kikherneiden kanssa. Anna padan kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

2 kpl
Lehtisellerin vartta
2 kpl
Porkkanaa
3 - 4 dl
Kanalientä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(400 g) kikherneitä
3

Lisää pataan paloiteltu kesäkurpitsa ja anna padan vielä porista 10 minuuttia. Tarjoile kanapata kuskusin kanssa.0805

1 kpl
Vihreä kesäkurpitsa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 24.7.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.