Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marokkolaiset uunipaprikat

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 kpl
Isoa paprikaa
2 dl
Couscousia
2 dl
Kasvislientä
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1 tl
Kurkumaa
1 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Kuivattua minttua
100 g
Valkosipulituorejuustoa
1 dl
Rusinoita
3 rkl
Persiljaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja leikkaa paprikoista kanta pois. Koverra sisältä pois siemenet ja valkea osa.Mittaa couscoussuurimot kattilaan ja kaada päälle kiehautettu kasvisliemi. Jätä suurimot turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi.Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Lisää joukkoon mausteet ja anna maustua hetken. Sekoita sipulin joukkoon tuorejuusto.Sekoita couscoussuurimot haarukalla irtonaisiksi. Lisää kattilaan sipuliseos, rusinat ja hienonnettu persilja. Sekoita ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.Täytä paprikat couscousseoksella ja nosta ne uunivuokaan. Pirskota uunivuokaan hieman vettä. Paista paprikoita 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.