Maukkaat pannupihvit

arvosana5/5

(2)arviota
4 Annosta

15 min

Pannupihvit ovat täyttävää ja hyvää arkiruokaa. Maukas kermakastike on täydellinen pari pannupihveille ja valmistuu helposti pihvien kypsyessä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 kpl(200 g) kermaviiliä
3 rklkorppujauhoja
1 rkljauhelihamaustetta
3 rklkorppujauhoja kuorruttamiseen
1 rklmargariinia ja öljyä paistamiseen

Ruskea kermakastike

1 rklmargariinia
1 rklvehnäjauhoja
1 dllihalientä
2 dlkermaa
1 rklsoijakastiketta

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kulhossa kermaviili, korppujauhot ja jauhelihamauste. Anna turvota muutama minuutti. Sekoita joukkoon jauheliha.

    MääräAinesosa
    1 kpl(200 g) kermaviiliä
    3 rklkorppujauhoja
    1 rkljauhelihamaustetta
    400 gjauhelihaa
  2. 2

    Muotoile massasta neljä suurta pihviä. Kääntele pihvit korppujauhoissa. Paista miedolla lämmöllä pannulla rasva-öljyseoksessa kypsiksi.

    MääräAinesosa
    1 rklmargariinia ja öljyä paistamiseen
    3 rklkorppujauhoja kuorruttamiseen
  3. 3

    Sulata kasarissa margariini ja sekoita joukkoon jauhot. Anna saostua hetken. Lisää joukkoon lihaliemi, kerma ja soijakastike ja keitä kastiketta 2–3 minuuttia. Kaada kastike pihvien päälle.

    MääräAinesosa
    1 rklmargariinia
    1 rklvehnäjauhoja
    2 dlkermaa
    1 dllihalientä
    1 rklsoijakastiketta
  4. 4

    Tarjoile perunasoseen ja vihannesten kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä