Mausteinen couscoussalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteinen couscoussalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Couscousryynejä
2 dl
Kasvislientä
1 kpl
Sipuli
1/2 tl
Kurkumaa
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Omenaviinietikkaa
2 rkl
Rusinoita
10 kpl
Kuivattua aprikoosia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa couscoussuurimot kulhoon, kaada päälle kiehuva kasvisliemi ja jätä suurimot turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia kurkuman kanssa öljyssä pannulla hetken aikaa. Lisää omenaviinietikka, rusinat ja pieniksi paloiksi hienonnetut aprikoosit. Anna seoksen kuumentua ja kaada se couscousien joukkoon. Möyhi seosta ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä lisäkkeenä kanan tai lihan kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.1.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.