Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mausteinen jauhelihakastike

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pitkään kattilassa haudutettu jauhelihakastike maistuu spagetin kanssa. Tomaattimurska tuo esille mausteisuuden.

Ainekset

1 rkl
Öljyä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Vehnäjauhoja
400 g
Tomaattimurskaa
1 rkl
Tomaattisosetta
2 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Sokeria
1 tl
Kuivattua basilikaa
1 tl
Kuivattua oreganoa
Rouhittua mustapippuria
300 g
Spagettia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paahda pannulla jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit ja jauhot. Sekoita. Siirrä jauhelihaseos kattilaan. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

2

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Tarkista maku. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.