Mausteinen jauhelihakastike
60 min

Nappaa talteen!
Pitkään kattilassa haudutettu jauhelihakastike maistuu spagetin kanssa. Tomaattimurska tuo esille mausteisuuden.
| 1 rkl | öljyä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | vehnäjauhoja |
| 400 g | tomaattimurskaa |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 2 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sokeria |
| 1 tl | kuivattua basilikaa |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 300 g | spagettia |
- 1.
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paahda pannulla jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit ja jauhot. Sekoita. Siirrä jauhelihaseos kattilaan. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.
- 2.
Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Tarkista maku. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
Pitkään kattilassa haudutettu jauhelihakastike maistuu spagetin kanssa. Tomaattimurska tuo esille mausteisuuden.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 rkl | öljyä |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | vehnäjauhoja |
| 400 g | tomaattimurskaa |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 2 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sokeria |
| 1 tl | kuivattua basilikaa |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 300 g | spagettia |
Valmistus
- 1
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paahda pannulla jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit ja jauhot. Sekoita. Siirrä jauhelihaseos kattilaan. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.
- 2
Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Tarkista maku. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.




























