Mausteinen jauhelihakastike | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
jauhelihakastike tomaattimurska

Mausteinen jauhelihakastike

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pitkään kattilassa haudutettu jauhelihakastike maistuu spagetin kanssa. Tomaattimurska tuo esille mausteisuuden.

Ainekset

1 rkl
Öljyä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Vehnäjauhoja
400 g
Tomaattimurskaa
1 rkl
Tomaattisosetta
2 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Sokeria
1 tl
Kuivattua basilikaa
1 tl
Kuivattua oreganoa
Rouhittua mustapippuria
300 g
Spagettia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paahda pannulla jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit ja jauhot. Sekoita. Siirrä jauhelihaseos kattilaan. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

2

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Tarkista maku. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.