Mausteinen vegevokki

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Miedonmakuiset, nopeasti paistuvat mifusuikaleet ovat omiaan vokattavaksi. Seuraksi sopivat aasialaiset mausteet.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(250 g) maustamattomia mifusuikaleita
1 rklhienonnettua inkivääriä
1 rklhienonnettua valkosipulia
2 rklöljyä
chiliä
1 tlkuivattua korianteria
1 rklsoijakastiketta
2 rkllimemehua
400 gwok-vihanneksia (tuore tai pakaste)
tuoretta korianteria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipuli. Kuumenna 1 rkl öljyä vokkipannussa. Lisää mifusuikaleet, inkivääri, valkosipuli, chili ja korianteri. Paista 2 minuuttia. Lisää soijakastike ja limemehu, kuumenna ja siirrä paistos pois pannulta.

    MääräAinesosa
    1 rklhienonnettua inkivääriä
    1 rklhienonnettua valkosipulia
    2 rklöljyä
    1 kpl(250 g) maustamattomia mifusuikaleita
    chiliä
    1 tlkuivattua korianteria
    1 rklsoijakastiketta
    2 rkllimemehua
  2. 2

    Lisää 1 rkl öljyä ja vihannekset pannulle. Paista 2–3 minuuttia, lisää mifu vihannesten joukkoon ja kuumenna nopeasti. Ripottele tuoretta korianteria pinnalle. Tarjoa vokki riisin kanssa.

    MääräAinesosa
    400 gwok-vihanneksia (tuore tai pakaste)
    tuoretta korianteria

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 paketti (250 g) maustamattomia mifusuikaleita, 1 rkl Hienonnettua inkivääriä, 1 rkl Hienonnettua valkosipulia, Chiliä, 1 tl Kuivattua korianteria, Tuoretta korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Anna Huovinen
5.8.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä