Sulata seitifilee pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa fileestä suupaloja. Kääntele palat ensin mausteilla maustetuissa jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi kuivissa leivänmuruissa tai korppujauhoissa.
Paista kalapalat runsaassa öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi ja kypsiksi.
Sekoita tartarkastikkeen ainekset. Pilko lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja salaattia. Nostele lisäkkeet ja kalapalat lämmitetyille vehnätortilloille ja valuta päälle tartarkastiketta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
423
1772
20,7 g
3,0 g
43,5 g
7,5 g
1,7 g
15,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi Tacomausteseosta,
0,5 tl Suolaa,
Öljyä,
Avokadoa,
Tomaattia,
Roomansalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli