Mausteiset kalatortillat | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteiset kalatortillat

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kalatortilloja mehevöittävät kasvikset ja tartarkastike. Kiireessä voit tehdä ruoan myös kalapuikoista.

Ainekset

6 kpl
Vehnätortillaa

täyte

1 kpl
(400 g) seitifileetä
4 rkl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Tacomausteseosta
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Kuivia leivänmuruja tai korppujauhoja
Öljyä

helppo tartarkastike

1 dl
Majoneesia
1 dl
Turkkilaista jogurttia
1 dl
Sinappi-kurkkusalaattia

lisäksi

Avokadoa
Tomaattia
Roomansalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata seitifilee pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Leikkaa fileestä suupaloja. Kääntele palat ensin mausteilla maustetuissa jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi kuivissa leivänmuruissa tai korppujauhoissa.

Paista kalapalat runsaassa öljyssä pannulla molemmin puolin rapeiksi ja kypsiksi.

Sekoita tartarkastikkeen ainekset. Pilko lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja salaattia. Nostele lisäkkeet ja kalapalat lämmitetyille vehnätortilloille ja valuta päälle tartarkastiketta.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
Muokattu: 23.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1772

423

20,7 g

3,0 g

43,5 g

7,5 g

1,7 g

15,3 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi Tacomausteseosta,

0,5 tl Suolaa,

Öljyä,

Avokadoa,

Tomaattia,

Roomansalaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli