Meksikolainen maissisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Meksikolainen maissisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(450 g) pakastemaissia
1 kpl
Avokado
1 kpl
Kurkku
1 kpl
Punasipuli
3 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa, ruohosipulia ja persiljaa
2 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata ja valuta maissit. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori avokado. Pilko pieniksi ja pirskota päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Kuutioi kurkku ja kuori ja hienonna punasipuli.Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Sekoita sitruunamehusta, öljystä ja mausteista kastike ja valuta salaatin joukkoon.Viinivinkki: Raikas ja herukkainen Argentiinalainen luomuroséviini Santa Ana Eco Shiraz Rosé sopii kesäisten salaattien ja vaaleiden lihojen kuten broilerin seuraan sekä seurustelujuomaksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.5.2011
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.