Meksikolainen riisi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Meksikolainen riisi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 1/2 dl
Riisiä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Öljyä
1 kpl
(340 g/ 285 g) makeaa maissia suolaliemessä
1 kpl
(370 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(400 g/255 g) kidneypapuja suolaliemessä
1 dl
Vettä
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää mausteet ja riisi ja jatka paistamista muutama minuutti. Valuta ja huuhtele kidneypavut ja maissi. Lisää joukkoon tomaattimurskan, suolan ja veden kanssa. Hauduta ilman kantta noin 10 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan tai grillattujen broilerileikkeiden kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 16.5.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.