Meksikolainen riisi

Nappaa talteen!
| 3 1/2 dl | riisiä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (340 g/ 285 g) makeaa maissia suolaliemessä |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (400 g/255 g) kidneypapuja suolaliemessä |
| 1 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
- 1.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää mausteet ja riisi ja jatka paistamista muutama minuutti. Valuta ja huuhtele kidneypavut ja maissi. Lisää joukkoon tomaattimurskan, suolan ja veden kanssa. Hauduta ilman kantta noin 10 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan tai grillattujen broilerileikkeiden kanssa.
Meksikolainen riisi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 1/2 dl | riisiä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (340 g/ 285 g) makeaa maissia suolaliemessä |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (400 g/255 g) kidneypapuja suolaliemessä |
| 1 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää mausteet ja riisi ja jatka paistamista muutama minuutti. Valuta ja huuhtele kidneypavut ja maissi. Lisää joukkoon tomaattimurskan, suolan ja veden kanssa. Hauduta ilman kantta noin 10 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan tai grillattujen broilerileikkeiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





