Melonihaarukkapalat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Melonihaarukkapalat

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Tässä helppo ja hauska idea kesäpirskeiden alkupalaksi. Valitse haarukoihin pujotettavaksi yhtä tai useampaa meloni- ja juustolaatua.

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 kpl
(400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
100 g
Vuohenjuustoa
100 g
Parmesaanijuustoa
1 kpl
(235/113 g) kivettömiä oliiveja
Basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise meloni, poista siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuorettomiksi suupaloiksi.

1/2 kpl
(400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
2

Viipaloi vuohenjuusto ja puolita viipaleet. Kuutioi parmesaani pieniksi suupaloiksi.

100 g
Vuohenjuustoa
100 g
Parmesaanijuustoa
3

Pujota melonia, juustoja ja oliiveja haarukoihin. Koristele basilikalla.

1/2 kpl
(400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
100 g
Vuohenjuustoa
100 g
Parmesaanijuustoa
1 kpl
(235/113 g) kivettömiä oliiveja
Basilikaa
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 14.5.2018
Muokattu: 18.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

273

65

5,1 g

3,0 g

1,2 g

1,2 g

0,3 g

3,6 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli