Melonihaarukkapalat

Arvostele resepti
12 Kappaletta

Tässä helppo ja hauska idea kesäpirskeiden alkupalaksi. Valitse haarukoihin pujotettavaksi yhtä tai useampaa meloni- ja juustolaatua.

Ainekset

MääräAinesosa
1/2 kpl(400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
100 gvuohenjuustoa
100 gparmesaanijuustoa
1 kpl(235/113 g) kivettömiä oliiveja
basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise meloni, poista siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuorettomiksi suupaloiksi.

    MääräAinesosa
    1/2 kpl(400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
  2. 2

    Viipaloi vuohenjuusto ja puolita viipaleet. Kuutioi parmesaani pieniksi suupaloiksi.

    MääräAinesosa
    100 gvuohenjuustoa
    100 gparmesaanijuustoa
  3. 3

    Pujota melonia, juustoja ja oliiveja haarukoihin. Koristele basilikalla.

    MääräAinesosa
    1/2 kpl(400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
    100 gvuohenjuustoa
    100 gparmesaanijuustoa
    1 kpl(235/113 g) kivettömiä oliiveja
    basilikaa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
9.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä