Melonihaarukkapalat - Yhteishyvä

Melonihaarukkapalat

???
Kappaleita
12
Ruokavalio
Tässä helppo ja hauska idea kesäpirskeiden alkupalaksi. Valitse haarukoihin pujotettavaksi yhtä tai useampaa meloni- ja juustolaatua.
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
(400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
100 g
Vuohenjuustoa
100 g
Parmesaanijuustoa
1 kpl
(235/113 g) kivettömiä oliiveja
Basilikaa

Näin teet

1

Halkaise meloni, poista siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuorettomiksi suupaloiksi.

1/2 kpl
(400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
2

Viipaloi vuohenjuusto ja puolita viipaleet. Kuutioi parmesaani pieniksi suupaloiksi.

100 g
Vuohenjuustoa
100 g
Parmesaanijuustoa
3

Pujota melonia, juustoja ja oliiveja haarukoihin. Koristele basilikalla.

1/2 kpl
(400 g) hunaja- tai cantaloupemelonia
100 g
Vuohenjuustoa
100 g
Parmesaanijuustoa
1 kpl
(235/113 g) kivettömiä oliiveja
Basilikaa
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 14.5.2018
Muokattu: 18.9.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g14 g
Proteiinia4 g43 g
Rasvaa5 g61 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj273 3279
Energiaa kcal65 783

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Basilikaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g14 g
Proteiinia4 g43 g
Rasvaa5 g61 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj273 3279
Energiaa kcal65 783

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Basilikaa

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.