Minttu-sitruunacouscous - Yhteishyvä

Minttu-sitruunacouscous

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
Couscousia
3 dl
Kiehuvaa vettä
50 g
Paahdettuja pinjansiemeniä
1 tl
Raastettua sitruunan kuorta
2 rkl
Sitruunamehua
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Margariinia tai öljyä
3 rkl
Hienonnettua minttua

Näin teet

1

Mittaa suurimot kulhoon, kaada päälle kiehuva vesi ja jätä turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Pese huolella sitruuna ja raasta keltaista kuorta ja purista mehu. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja sekoita joukkoon paahdetut pinjansiemenet, raastettu sitruunankuori ja -mehu. Mausta suolalla ja lisää joukkoon margariinia tai öljyä ja hienonnettua minttua. Tarjoile lämpimänä lihapadan lisäkkeenä.

Resepti
Katri Shröder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa