Minttu-sitruunacouscous

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 dlcouscousia
3 dlkiehuvaa vettä
50 gpaahdettuja pinjansiemeniä
1 tlraastettua sitruunan kuorta
2 rklsitruunamehua
1/2 tlsuolaa
2 rklmargariinia tai öljyä
3 rklhienonnettua minttua

Valmistus

  1. 1

    Mittaa suurimot kulhoon, kaada päälle kiehuva vesi ja jätä turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Pese huolella sitruuna ja raasta keltaista kuorta ja purista mehu. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja sekoita joukkoon paahdetut pinjansiemenet, raastettu sitruunankuori ja -mehu. Mausta suolalla ja lisää joukkoon margariinia tai öljyä ja hienonnettua minttua. Tarjoile lämpimänä lihapadan lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025