Minttu-sitruunacouscous | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Minttu-sitruunacouscous

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 dl
Couscousia
3 dl
Kiehuvaa vettä
50 g
Paahdettuja pinjansiemeniä
1 tl
Raastettua sitruunan kuorta
2 rkl
Sitruunamehua
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Margariinia tai öljyä
3 rkl
Hienonnettua minttua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa suurimot kulhoon, kaada päälle kiehuva vesi ja jätä turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Pese huolella sitruuna ja raasta keltaista kuorta ja purista mehu. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja sekoita joukkoon paahdetut pinjansiemenet, raastettu sitruunankuori ja -mehu. Mausta suolalla ja lisää joukkoon margariinia tai öljyä ja hienonnettua minttua. Tarjoile lämpimänä lihapadan lisäkkeenä.

Resepti:
Katri Shröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.