Minttu-sitruunacouscous

Nappaa talteen!
| 3 dl | couscousia |
| 3 dl | kiehuvaa vettä |
| 50 g | paahdettuja pinjansiemeniä |
| 1 tl | raastettua sitruunan kuorta |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 rkl | margariinia tai öljyä |
| 3 rkl | hienonnettua minttua |
- 1.
Mittaa suurimot kulhoon, kaada päälle kiehuva vesi ja jätä turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Pese huolella sitruuna ja raasta keltaista kuorta ja purista mehu. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja sekoita joukkoon paahdetut pinjansiemenet, raastettu sitruunankuori ja -mehu. Mausta suolalla ja lisää joukkoon margariinia tai öljyä ja hienonnettua minttua. Tarjoile lämpimänä lihapadan lisäkkeenä.
Minttu-sitruunacouscous
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 dl | couscousia |
| 3 dl | kiehuvaa vettä |
| 50 g | paahdettuja pinjansiemeniä |
| 1 tl | raastettua sitruunan kuorta |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 rkl | margariinia tai öljyä |
| 3 rkl | hienonnettua minttua |
Valmistus
- 1
Mittaa suurimot kulhoon, kaada päälle kiehuva vesi ja jätä turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Pese huolella sitruuna ja raasta keltaista kuorta ja purista mehu. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja sekoita joukkoon paahdetut pinjansiemenet, raastettu sitruunankuori ja -mehu. Mausta suolalla ja lisää joukkoon margariinia tai öljyä ja hienonnettua minttua. Tarjoile lämpimänä lihapadan lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












