Munakoisokääröt ja tsatsiki - Yhteishyvä

Munakoisokääröt ja tsatsiki

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Pientä munakoisoa
1 tl
Suolaa
Oliiviöljyä
2 kpl
Tomaattia
200 g
Halloumia
8 kpl
Isoa basilikanlehteä
Mustapippuria

TSATSIKI

2 dl
Maustamatonta jogurttia
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Murskattu valkosipulinkynsi
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Pippuria
3 rkl
Tillisilppua

Näin teet

1

Leikkaa munakoisot pitkittäin viipaleiksi. Sivele viipaleet molemmin puolin öljyllä ja paista pehmeiksi joko grillissä tai parilapannulla. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja halloumi paloiksi.

Pane tomaattilohkot, juustopala ja basilikanlehti munakoisoviipaleiden toiseen päähän. Kiedo rullaksi ja kiinnitä cocktailtikuilla. Kuumenna kääröt joko grillissä keskilämmöllä tai 200-asteisessa uunissa.

Raasta kurkku ja puserra raasteesta pois ylimääräinen neste. Sekoita raaste jogurttiin. Mausta murskatulla valkosipulilla, tillillä, suolalla ja pippurilla. Tarjoa tsatsiki kuumien kääröjen kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g31 g
Proteiinia12 g46 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj910 3640
Energiaa kcal217 869

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Oliiviöljyä

  • Isoa basilikanlehteä

  • Mustapippuria

  • Murskattu valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Pippuria

  • 3 rkl Tillisilppua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g31 g
Proteiinia12 g46 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj910 3640
Energiaa kcal217 869

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Oliiviöljyä

  • Isoa basilikanlehteä

  • Mustapippuria

  • Murskattu valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Pippuria

  • 3 rkl Tillisilppua

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.