Mustikkamysli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustikkamysli

timer-icon15 min

Ainekset

8 dl
Neljän viljan hiutaleita
2 dl
Leseitä (esim. kaura-)
1 dl
Auringonkukansiemeniä
1 1/2 dl
Kookoshiutaleita
80 g
Mantelirouhetta
2 dl
Vettä
1 1/2 dl
Ruokosokeria
3/4 dl
Auringonkukkaöljyä

lisäksi

1 dl
Rusinoita
1 dl
Tuoreita tai kuivattuja mustikoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään. Kuumenna kattilassa vesi, sokeri ja öljy sekoittaen, kunnes sokeri on täysin sulanut. Levitä kuivat aineet leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta neste ohuena nauhana kuivien aineiden päälle ja sekoita samalla käännellen.Paahda mysliä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes seos saa kauniin värin. Sekoita ainakin kolme kertaa paahtumisen aikana. Anna myslin jäähtyä ja lisää rusinat ja kuivatut mustikat. Säilytä kuivassa paikassa. Tuoreet mustikat lisätään suoraan jogurtin tai viilin sekaan.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 16.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.