Sekoita maidon tai kivennäisveden joukkoon jauhot, muna ja suola. Anna taikinan turvota jääkaapissa noin puoli tuntia.
Kuumenna margariinia muurinpohjapannulla. Paista yksi lettu kerrallaan. Valuta taikinaa pannulle ja paista lettua noin minuutti molemmin puolin.
Leikkaa taimenfilee 1–2 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Paista viipaleet muurinpohjapannulla molemmin puolin kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kasaa letuille taimenta, perunasalaattia ja salaattisekoitusta ja kääräise rulliksi. Voit myös antaa jokaisen ruokailijan koota itse oman lettukäärönsä.
Vinkki: Voit käyttää taimenen tilalla myös kirjolohta, nieriää tai kuhaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
640
2680
34,3 g
7,0 g
38,0 g
6,8 g
2,8 g
43,8 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g (1 rs) perunasalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli