Sekoita maidon tai kivennäisveden joukkoon jauhot, muna ja suola. Anna taikinan turvota jääkaapissa noin puoli tuntia.
Kuumenna margariinia muurinpohjapannulla. Paista yksi lettu kerrallaan. Valuta taikinaa pannulle ja paista lettua noin minuutti molemmin puolin.
Leikkaa taimenfilee 1–2 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Paista viipaleet muurinpohjapannulla molemmin puolin kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kasaa letuille taimenta, perunasalaattia ja salaattisekoitusta ja kääräise rulliksi. Voit myös antaa jokaisen ruokailijan koota itse oman lettukäärönsä.
Vinkki: Voit käyttää taimenen tilalla myös kirjolohta, nieriää tai kuhaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2680
640
34,3 g
7,0 g
38,0 g
6,8 g
2,8 g
43,8 g
0,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g (1 rs) perunasalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli