Myöhäisyön janssoni | Kiusaukset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Myöhäisyön janssoni

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kg
Valmista pakasteperuna-sipulisekoitusta
200 g
Anjovista
4 dl
Kermaa
Rouhittua mustapippuria
Päälle :
1 dl
Juustoraastetta
Koristeluun :
Tuoretta ruohosipulia tai tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lado jäinen peruna-sipulisekoitus ja anjovikset kerroksittain voideltuun vuokaan. Mausta kerrokset pippurirouheella. Kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa myöhäisillan huikopalana.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.