Myöhäisyön janssoni - Yhteishyvä

Myöhäisyön janssoni

???
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Valmista pakasteperuna-sipulisekoitusta
200 g
Anjovista
4 dl
Kermaa
Rouhittua mustapippuria
Päälle :
1 dl
Juustoraastetta
Koristeluun :
Tuoretta ruohosipulia tai tilliä

Näin teet

1

Lado jäinen peruna-sipulisekoitus ja anjovikset kerroksittain voideltuun vuokaan. Mausta kerrokset pippurirouheella. Kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa myöhäisillan huikopalana.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa