Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Myöhäisyön janssoni

timer-icon60 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kg
Valmista pakasteperuna-sipulisekoitusta
200 g
Anjovista
4 dl
Kermaa
Rouhittua mustapippuria
Päälle :
1 dl
Juustoraastetta
Koristeluun :
Tuoretta ruohosipulia tai tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lado jäinen peruna-sipulisekoitus ja anjovikset kerroksittain voideltuun vuokaan. Mausta kerrokset pippurirouheella. Kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa myöhäisillan huikopalana.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.