Myöhäisyön janssoni

Arvostele resepti
8 Annosta

60 min

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kgvalmista pakasteperuna-sipulisekoitusta
200 ganjovista
4 dlkermaa
rouhittua mustapippuria
päälle :
1 dljuustoraastetta
koristeluun :
tuoretta ruohosipulia tai tilliä

Valmistus

  1. 1

    Lado jäinen peruna-sipulisekoitus ja anjovikset kerroksittain voideltuun vuokaan. Mausta kerrokset pippurirouheella. Kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa myöhäisillan huikopalana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025