Nakit ja kevyet uuniranskalaiset - Yhteishyvä

Nakit ja kevyet uuniranskalaiset

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Perunoita
2 rkl
Öljyä
3/4 tl
Suolaa
300 g
Kevytnakkeja

Näin teet

1

Kuori perunat, huuhtele ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Sekoita perunasuikaleet, öljy ja suola kulhossa. Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille ja kypsennä 225 asteessa noin 25 minuuttia. Kääntele perunoita kypsymisen aikana lastalla. Lisää nakit perunoiden päälle, kun paistoaikaa on jäljellä noin 10 minuuttia. Tarjoile tuoreiden kasvisten kanssa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa