Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nakit ja kevyet uuniranskalaiset

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Perunoita
2 rkl
Öljyä
3/4 tl
Suolaa
300 g
Kevytnakkeja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori perunat, huuhtele ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Sekoita perunasuikaleet, öljy ja suola kulhossa. Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille ja kypsennä 225 asteessa noin 25 minuuttia. Kääntele perunoita kypsymisen aikana lastalla. Lisää nakit perunoiden päälle, kun paistoaikaa on jäljellä noin 10 minuuttia. Tarjoile tuoreiden kasvisten kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.