Nakkibruschettat - Yhteishyvä

Nakkibruschettat

???
Kappaleita
13
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Paistovalmis patonki

TÄYTE

Nakkia
10 - 12 kpl
Kirsikkatomaattia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Hienonnettua basilikaa
2 dl
Mozzarellajuustoraastetta

Näin teet

1

Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Leikkaa vinottain annosviipaleiksi. Paloittele nakit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda nakkeja kuivalla teflonpannulla, kunnes ne saavat väriä. Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja hienonnetut tomaatit. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Nostele seosta patonkiviipaleille ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta ja ruskista 250-asteissa uunissa grillivastusten alla muutama minuutti.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2012
Muokattu: 15.11.2018