Nakkibruschettat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nakkibruschettat

Fork and knife
13 Kappaletta
Fork and knife
13 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Paistovalmis patonki

täyte

Nakkia
10 - 12 kpl
Kirsikkatomaattia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Hienonnettua basilikaa
2 dl
Mozzarellajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Leikkaa vinottain annosviipaleiksi. Paloittele nakit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda nakkeja kuivalla teflonpannulla, kunnes ne saavat väriä. Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja hienonnetut tomaatit. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Nostele seosta patonkiviipaleille ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta ja ruskista 250-asteissa uunissa grillivastusten alla muutama minuutti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.