Nakkibruschettat

Arvostele resepti
13 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpaistovalmis patonki

Täyte

nakkia
10 - 12 kplkirsikkatomaattia
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rkloliiviöljyä
3 rklhienonnettua basilikaa
2 dlmozzarellajuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Leikkaa vinottain annosviipaleiksi. Paloittele nakit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda nakkeja kuivalla teflonpannulla, kunnes ne saavat väriä. Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja hienonnetut tomaatit. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Nostele seosta patonkiviipaleille ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta ja ruskista 250-asteissa uunissa grillivastusten alla muutama minuutti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä