Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nakkipasteijat

Fork and knife
17 Kappaletta
Fork and knife
17 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakasteruis-perunataikinaa

Täyte

5 kpl
Nakkia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Punaista paprikaa
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Oreganoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Voiteluun

1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikina. Valmista täyte. Leikkaa nakit ja paprika pienen pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää joukkoon nakit ja paprika sekä mausteet. Kääntele hetki, jotta nakit saavat väriä. Anna jäähtyä. Kauli taikina ohueksi levyksi jauhotetulla leivinpöydällä. Paina taikinasta halkaisijaltaan 9–10 cm:n pyöreällä muotilla pohjia. Nosta jokaiselle pohjalle lusikallinen täytettä. Paina muotilla tai nipistä reunat hyvin kiinni. Nosta pasteijat leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa 12–14 minuuttia, kunnes pasteijat ovat kauniin ruskeita.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
|
Muokattu: 2.10.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.