Nakkipasteijat

Arvostele resepti
17 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) pakasteruis-perunataikinaa

Täyte

5 kplnakkia
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1/2 kplpunaista paprikaa
1 tlpaprikajauhetta
1 tloreganoa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Voiteluun

1 kplkananmuna

Valmistus

  1. 1

    Sulata taikina. Valmista täyte. Leikkaa nakit ja paprika pienen pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää joukkoon nakit ja paprika sekä mausteet. Kääntele hetki, jotta nakit saavat väriä. Anna jäähtyä. Kauli taikina ohueksi levyksi jauhotetulla leivinpöydällä. Paina taikinasta halkaisijaltaan 9–10 cm:n pyöreällä muotilla pohjia. Nosta jokaiselle pohjalle lusikallinen täytettä. Paina muotilla tai nipistä reunat hyvin kiinni. Nosta pasteijat leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa 12–14 minuuttia, kunnes pasteijat ovat kauniin ruskeita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä