Sulata taikina. Valmista täyte. Leikkaa nakit ja paprika pienen pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää joukkoon nakit ja paprika sekä mausteet. Kääntele hetki, jotta nakit saavat väriä. Anna jäähtyä. Kauli taikina ohueksi levyksi jauhotetulla leivinpöydällä. Paina taikinasta halkaisijaltaan 9–10 cm:n pyöreällä muotilla pohjia. Nosta jokaiselle pohjalle lusikallinen täytettä. Paina muotilla tai nipistä reunat hyvin kiinni. Nosta pasteijat leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa 12–14 minuuttia, kunnes pasteijat ovat kauniin ruskeita.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.