Näppärä kurpitsasäilyke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Näppärä kurpitsasäilyke

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Kurpitsakuutioita voi tarjota liharuoan lisänä.

Ainekset

1 l
Kurpitsakuutioita

liemi

2 dl
Vettä
2 dl
Sokeria
8 - 10 kpl
Kokonaista mausteneilikkaa
2 kpl
Kanelitankoa
2 dl
Väkiviinaetikkaa
(tillisilppua)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise kurpitsa ja poista siemenet ja löysä sisus lusikalla kovertaen. Kuutioi kiinteä malto.

Keitä sokeriliemi mausteiden kanssa. Lisää etikka ja kurpitsakuutiot pieni erä kerrallaan. Keitä kuutiot läpikuultaviksi, nosta tölkkiin ja laita uusi erä kiehumaan.

Siivilöi lopuksi liemi ja kaada tölkkiin kuutioiden päälle. Jos haluat, voit maustaa kerrosten välit tillisilpulla.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.