
Näppärä kurpitsasäilyke
Ainekset
Valmistus
Kuori ja halkaise kurpitsa. Poista siemenet ja löysä sisus lusikalla kovertaen. Kuutioi kiinteä malto.
Kuumenna liemen ainekset kattilassa kiuhuvaksi. Lisää kurpitsakuutiot liemeen pieni erä kerrallaan. Keitä kuutiot läpikuultaviksi, nosta tölkkiin ja laita uusi erä kiehumaan.
Siivilöi lopuksi liemi ja kaada tölkkiin kuutioiden päälle. Jos haluat, voit maustaa kerrosten välit hienonnetulla tillillä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
16
67
0,1 g
—
2,0 g
1,7 g
2,0 g
0,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Vettä,
2 dl Sokeria,
10 kpl Kokonaista mausteneilikkaa,
2 kpl Kanelitankoa,
2 dl Väkiviinaetikkaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli