Nasi goreng eli indonesialainen riisipannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nasi goreng eli indonesialainen riisipannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Broilerinsuikaleita
1/2 kpl
Purjoa
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 1/2 dl
Jasminiriisiä
3 rkl
Tomaattisosetta
4 dl
Vettä
3 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
180 g
Katkarapuja
Suolaa

tarjoiluun:

2 kpl
Kananmunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista broilerinsuikaleet reilussa teflonkasarissa. Huuhtele ja viipaloi purjo. Kuori ja leikkaa porkkana ja sipulit pieniksi paloiksi. Murskaa valkosipulinkynsi. Lisää kasvikset broilerin joukkoon ja anna paistua hetki. Lisää riisit, tomaattisose ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää joukkoon soija, paloiteltu paprika, herneet ja katkaravut. Kuumenna ja mausta suolalla. Paista munat pannulla ja suikaloi ne. Tarjoile riisipannu munaviipaleiden kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.