Nauriskupposet
15 min

Nappaa talteen!
| 8 kpl | pientä naurista |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 100 g | ohutta kalkkunaleikettä |
| 3/4 dl | pieneksi silputtua purjoa |
| 3 - 4 rkl | margariinia tai voita |
| kuivattua oreganoa | |
| (suolaa) | |
- 1.
Pese nauriit huolella ja keitä lähes kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa nauriista kannet irti ja koverra sisus kupiksi. Leikkaa kalkkunaleike ja purjo pieniksi paloiksi ja kuullota niitä pannulla. Täytä kupit ja pane jokaisen kupin päälle vielä nokare voita. Paista kuppeja vielä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.
Nauriskupposet
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | pientä naurista |
Lisäksi: | |
| 100 g | ohutta kalkkunaleikettä |
| 3/4 dl | pieneksi silputtua purjoa |
| 3 - 4 rkl | margariinia tai voita |
| kuivattua oreganoa | |
| (suolaa) | |
Valmistus
- 1
Pese nauriit huolella ja keitä lähes kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa nauriista kannet irti ja koverra sisus kupiksi. Leikkaa kalkkunaleike ja purjo pieniksi paloiksi ja kuullota niitä pannulla. Täytä kupit ja pane jokaisen kupin päälle vielä nokare voita. Paista kuppeja vielä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























