Nauriskupposet - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nauriskupposet

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Pientä naurista

LISÄKSI:

100 g
Ohutta kalkkunaleikettä
3/4 dl
Pieneksi silputtua purjoa
3 - 4 rkl
Margariinia tai voita
Kuivattua oreganoa
(suolaa)

Näin teet

1

Pese nauriit huolella ja keitä lähes kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa nauriista kannet irti ja koverra sisus kupiksi. Leikkaa kalkkunaleike ja purjo pieniksi paloiksi ja kuullota niitä pannulla. Täytä kupit ja pane jokaisen kupin päälle vielä nokare voita. Paista kuppeja vielä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 15.5.2019