Nauriskupposet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nauriskupposet

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Pientä naurista

lisäksi:

100 g
Ohutta kalkkunaleikettä
3/4 dl
Pieneksi silputtua purjoa
3 - 4 rkl
Margariinia tai voita
Kuivattua oreganoa
(suolaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese nauriit huolella ja keitä lähes kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa nauriista kannet irti ja koverra sisus kupiksi. Leikkaa kalkkunaleike ja purjo pieniksi paloiksi ja kuullota niitä pannulla. Täytä kupit ja pane jokaisen kupin päälle vielä nokare voita. Paista kuppeja vielä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.