Nopea chili sin carne | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Nopea Chili sin carne

Nopea chili sin carne

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Fork and knife
4 Annosta
Lännen nopein ja raikkain chili sin carne syntyy valmiista paprika-parsakaaliseoksesta, kidneypavuista ja fajita-mausteista. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset

2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Salottisipuli
1 kpl
Chilipalko
2 kpl
paprikaa
100 g
varsiselleriä
100 g
parsakaalia
1 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(310/250 g) kidneypapuja
1 kpl
Fajita-mausteseosta

lisäksi

Keitettyä riisiä
1 dl
lehtipersiljaa

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili. Pese ja paloittele paprika. Pilko varsiselleri ja parsakaali.Kuullota sipulia ja chiliä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.

1 kpl
Salottisipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Chilipalko
1 rkl
Rypsiöljyä
2 kpl
paprikaa
100 g
varsiselleriä
100 g
parsakaalia
2

Lisää tomaattimurska ja huuhdellut pavut. Kiehauta seos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta fajita-mausteseoksella ja viimeistele persiljasilpulla.

1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(310/250 g) kidneypapuja
1 kpl
Fajita-mausteseosta
1 dl
lehtipersiljaa
3

Tarjoa riisin kanssa.

Keitettyä riisiä

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta. Katso kaikki Food Market Herkun reseptit.

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 23.10.2018
Muokattu: 29.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

339

81

3,8 g

0,3 g

6,5 g

3,8 g

3,8 g

3,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä ,

Chilipalko,

100 g varsiselleriä,

1 pussi Fajita-mausteseosta,

Keitettyä riisiä,

1 dl lehtipersiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli