Nopea Chili sin carne
Nopea Chili sin carne
Yhteistyössä

Nopea chili sin carne

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Lännen nopein ja raikkain chili sin carne syntyy valmiista paprika-parsakaaliseoksesta, kidneypavuista ja fajita-mausteista. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplsalottisipuli
1 kplchilipalko
2 kplpaprikaa
100 gvarsiselleriä
100 gparsakaalia
1 rklrypsiöljyä
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl(310/250 g) kidneypapuja
1 kplfajita-mausteseosta

Lisäksi

keitettyä riisiä
1 dllehtipersiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili. Pese ja paloittele paprika. Pilko varsiselleri ja parsakaali.Kuullota sipulia ja chiliä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.

    MääräAinesosa
    1 kplsalottisipuli
    2 kplvalkosipulinkynttä
    1 kplchilipalko
    1 rklrypsiöljyä
    2 kplpaprikaa
    100 gvarsiselleriä
    100 gparsakaalia
  2. 2

    Lisää tomaattimurska ja huuhdellut pavut. Kiehauta seos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta fajita-mausteseoksella ja viimeistele persiljasilpulla.

    MääräAinesosa
    1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
    1 kpl(310/250 g) kidneypapuja
    1 kplfajita-mausteseosta
    1 dllehtipersiljaa
  3. 3

    Tarjoa riisin kanssa.

    MääräAinesosa
    keitettyä riisiä

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta. Katso kaikki Food Market Herkun reseptit.

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Valkosipulinkynttä , Chilipalko, 100 g varsiselleriä, 1 pussi Fajita-mausteseosta, Keitettyä riisiä, 1 dl lehtipersiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
25.10.2018
|
Päivitetty: 2.12.2025