Yhteistyössä: Food Market Herkku

15 min

Nappaa talteen!
Lännen nopein ja raikkain chili sin carne syntyy valmiista paprika-parsakaaliseoksesta, kidneypavuista ja fajita-mausteista. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 1 kpl | chilipalko |
| 2 kpl | paprikaa |
| 100 g | varsiselleriä |
| 100 g | parsakaalia |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (310/250 g) kidneypapuja |
| 1 kpl | fajita-mausteseosta |
| Lisäksi | |
|---|---|
| keitettyä riisiä | |
| 1 dl | lehtipersiljaa |
Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili. Pese ja paloittele paprika. Pilko varsiselleri ja parsakaali.Kuullota sipulia ja chiliä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.
Lisää tomaattimurska ja huuhdellut pavut. Kiehauta seos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta fajita-mausteseoksella ja viimeistele persiljasilpulla.
Tarjoa riisin kanssa.


arvosana5/5
15 min
Yhteistyössä: Food Market Herkku

Lännen nopein ja raikkain chili sin carne syntyy valmiista paprika-parsakaaliseoksesta, kidneypavuista ja fajita-mausteista. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 1 kpl | chilipalko |
| 2 kpl | paprikaa |
| 100 g | varsiselleriä |
| 100 g | parsakaalia |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (310/250 g) kidneypapuja |
| 1 kpl | fajita-mausteseosta |
Lisäksi | |
| keitettyä riisiä | |
| 1 dl | lehtipersiljaa |
Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi chili. Pese ja paloittele paprika. Pilko varsiselleri ja parsakaali.Kuullota sipulia ja chiliä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää kasvikset ja jatka paistamista muutama minuutti.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | salottisipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | chilipalko |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
| 2 kpl | paprikaa |
| 100 g | varsiselleriä |
| 100 g | parsakaalia |
Lisää tomaattimurska ja huuhdellut pavut. Kiehauta seos ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta fajita-mausteseoksella ja viimeistele persiljasilpulla.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 kpl | (310/250 g) kidneypapuja |
| 1 kpl | fajita-mausteseosta |
| 1 dl | lehtipersiljaa |
Tarjoa riisin kanssa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| keitettyä riisiä |
Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta. Katso kaikki Food Market Herkun reseptit.
84
Energiaa kcal
351
Energiaa kj
3,8 g
Rasvaa
0,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
7,0 g
Hiilihydraatteja
4,0 g
Sokereita
3,8 g
Kuituja
3,8 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
84
Energiaa kcal
351
Energiaa kj
3,8 g
Rasvaa
0,3 g
Tyydyttynyttä rasvaa
7,0 g
Hiilihydraatteja
4,0 g
Sokereita
3,8 g
Kuituja
3,8 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Valkosipulinkynttä , Chilipalko, 100 g varsiselleriä, 1 pussi Fajita-mausteseosta, Keitettyä riisiä, 1 dl lehtipersiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli