Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea juurespannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Keskikokoinen lanttu
3 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Naurista
400 g
Jauhelihaa
Öljyä tai rasvaa paistamiseen
1/2 tl
Kuivattua timjamia
1/2 tl
Kurkumaa
Valkopippuria
2 dl
Lihalientä
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele juurekset. Paista juurespalat pannulla öljyssä. Kun palat ovat hiukan pehmenneet, isää jauheliha ja ruskista se. Mausta seos ja lisää lihaliemi. Lisää suolaa tarvittaessa. Hauduta kannen alla pari minuuttia. Tarjoa pannun lisänä keitettyjä perunoita sekä raikasta salaattia.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.