Nopea kasvispizza
15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | pakastepizzapohjaa |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 rkl | vettä |
| 1 kpl | pussi (300 g) pakastekasvissekoitetta |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | oreganoa tai rakuunaa |
| 2 - 3 dl | juustoraastetta |
- 1.
Nosta jäiset pizzapohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Notkista pienessä astiassa tomaattisosetta hieman vedellä ja levitä sosetta tasaisesti pizzapohjien päälle.
Kuumenna pannulla öljy ja kaada sekaan jäinen kasvisseos. Kääntele hetken aikaa, kunnes nesteet ovat haihtuneet kasviksista. Mausta kasvikset oreganolla tai rakuunalla.
Valuta kasviseos tasaisesti pizzapohjille ja ripottele juustoraastetta pinnalle. Paista pizzoja 250 asteessa 7–8 minuuttia.
Nopea kasvispizza
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | pakastepizzapohjaa |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 rkl | vettä |
| 1 kpl | pussi (300 g) pakastekasvissekoitetta |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 tl | oreganoa tai rakuunaa |
| 2 - 3 dl | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Nosta jäiset pizzapohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Notkista pienessä astiassa tomaattisosetta hieman vedellä ja levitä sosetta tasaisesti pizzapohjien päälle.
Kuumenna pannulla öljy ja kaada sekaan jäinen kasvisseos. Kääntele hetken aikaa, kunnes nesteet ovat haihtuneet kasviksista. Mausta kasvikset oreganolla tai rakuunalla.
Valuta kasviseos tasaisesti pizzapohjille ja ripottele juustoraastetta pinnalle. Paista pizzoja 250 asteessa 7–8 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























