Nopea katkarapucaesar
2 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | salaattisekoitusta (1 pss) |
| 180 g | katkarapuja (pakaste) |
| 100 g | krutonkeja |
| 1 dl | parmesaanilastuja |
| Kastike | |
|---|---|
| 5 kpl | anjovisfileitä |
| 1/2 dl | majoneesia |
| 1/2 dl | maitoa |
| 1/2 dl | parmesaaniraastetta |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
- 1.
Valmista kastike. Murskaa anjovikset ja sekoita joukkoon majoneesi, maito, parmesaani ja murskattu valkosipuli. Sekoita kulhossa salaatin joukkoon kastike ja sulaneet katkaravut. Jaa salaatti kahdelle tai kolmelle lautaselle. Levitä pinnalle krutongit ja parmesaanilastut.
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | salaattisekoitusta (1 pss) |
| 180 g | katkarapuja (pakaste) |
| 100 g | krutonkeja |
| 1 dl | parmesaanilastuja |
Kastike | |
| 5 kpl | anjovisfileitä |
| 1/2 dl | majoneesia |
| 1/2 dl | maitoa |
| 1/2 dl | parmesaaniraastetta |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
Valmistus
- 1
Valmista kastike. Murskaa anjovikset ja sekoita joukkoon majoneesi, maito, parmesaani ja murskattu valkosipuli. Sekoita kulhossa salaatin joukkoon kastike ja sulaneet katkaravut. Jaa salaatti kahdelle tai kolmelle lautaselle. Levitä pinnalle krutongit ja parmesaanilastut.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























