Nopea katkarapucaesar | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea katkarapucaesar

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

200 g
Salaattisekoitusta (1 pss)
180 g
Katkarapuja (pakaste)
100 g
Krutonkeja
1 dl
Parmesaanilastuja

kastike

5 kpl
Anjovisfileitä
1/2 dl
Majoneesia
1/2 dl
Maitoa
1/2 dl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Valkosipulinkynsi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kastike. Murskaa anjovikset ja sekoita joukkoon majoneesi, maito, parmesaani ja murskattu valkosipuli. Sekoita kulhossa salaatin joukkoon kastike ja sulaneet katkaravut. Jaa salaatti kahdelle tai kolmelle lautaselle. Levitä pinnalle krutongit ja parmesaanilastut.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.