Nopea meksikolainen papupata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nopea meksikolainen papupata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 - 2 kpl
Sipulia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(410/250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 - 1 1/2 dl
Valmista tomaatti-kasviskastiketta
Oreganoa, mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää kuoritut, hienonnetut sipulit ja tarpeen mukaan öljyä. Hauduta hetki. Sekoita joukkoon pavut ja maustekastike. Sekoita ja kiehauta. Mausta. Tarjoa lisänä tortillachipsejä.

Resepti:
PIrjo Muurinen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 25.4.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.