Nopea meksikolainen papupata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 - 2 kplsipulia
1 rklöljyä
1 kpl(410/250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 - 1 1/2 dlvalmista tomaatti-kasviskastiketta
oreganoa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Ruskista jauheliha paistinpannulla. Lisää kuoritut, hienonnetut sipulit ja tarpeen mukaan öljyä. Hauduta hetki. Sekoita joukkoon pavut ja maustekastike. Sekoita ja kiehauta. Mausta. Tarjoa lisänä tortillachipsejä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
PIrjo Muurinen
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025