Vokkaa jäiset vokkivihannekset kuivalla pannulla, kunnes neste haihtuu ja kasvikset saavat hieman väriä.
Suikaloi kiinankaali. Lisää puolet öljystä ja kaali pannulle. Paista vielä hetki. Siirrä kasvikset syrjään.
Paista lihasuikaleet lopussa öljyssä kypsiksi ja mausta soijakastikkeella.
Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä ja mausta halutessasi pakkauksissa olevilla mausteilla. Valuta vesi nuudeleista.
Sekoita nuudelit, kasvikset ja lihat. Kuumenna ja mausta makealla chilikastikkeella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
503
2106
21,0 g
5,5 g
48,8 g
6,5 g
5,8 g
26,3 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Makeaa chilikastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli