Nopeat salami-mozzarellapatongit
Ainekset
Valmistus
Laita patongit leivinpaperille pellille ja paista 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia, jotta patongit sulavat.
Valuta mozzarellapallo. Leikkaa pallo puoliksi ja molemmat puolikkaat 8 viipaleeksi. Painele juustoviipaleet talouspaperilla. Kuori ja puolita sipuli. Leikkaa molemmat puolikkaat 8 viipaleeksi. Laita taitetun salamiviipaleen sisälle mozzarellaa ja sipulia. Paina täytteet patongin viiltoihin.
Paista patonkeja vielä noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja patonki ruskistuu. Viimeistele halutessasi balsamicokastikeraidoilla ja basilikanlehdillä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
778
3257
22,5 g
11,5 g
99,5 g
2,5 g
5,5 g
37,0 g
3,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(balsamicokastiketta),
(tuoretta basilikaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli