Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopeat salami-mozzarellapatongit

timer-icon20 min  (josta 5 min aktiivista)
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta
Tuunaa pakasteen yrttivoipatongit uudelle tasolle! Täytä ne salamilla, mozzarellalla ja punasipulilla. Nauti herkullisena iltapalana tai tarjoa salaatin kera viikonloppulounaalla.

Ainekset

350 g
(1 ps) yrttivoipatonkeja (pakaste)
125 g
(1 ps) mozzarellajuustoa
1 kpl
pieni punasipuli
80 g
(1 pkt) salamiviipaleita

Lisäksi

(balsamicokastiketta)
(tuoretta basilikaa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Laita patongit leivinpaperille pellille ja paista 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia, jotta patongit sulavat.

350 g
(1 ps) yrttivoipatonkeja (pakaste)
2

Valuta mozzarellapallo. Leikkaa pallo puoliksi ja molemmat puolikkaat 8 viipaleeksi. Painele juustoviipaleet talouspaperilla. Kuori ja puolita sipuli. Leikkaa molemmat puolikkaat 8 viipaleeksi. Laita taitetun salamiviipaleen sisälle mozzarellaa ja sipulia. Paina täytteet patongin viiltoihin.

125 g
(1 ps) mozzarellajuustoa
1 kpl
pieni punasipuli
80 g
(1 pkt) salamiviipaleita
3

Paista patonkeja vielä noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja patonki ruskistuu. Viimeistele halutessasi balsamicokastikeraidoilla ja basilikanlehdillä.

(balsamicokastiketta)
(tuoretta basilikaa)
Miltä maistui?(6 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 6.3.2025
|
Muokattu: 10.3.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

778

3257

22,5 g

11,5 g

99,5 g

2,5 g

5,5 g

37,0 g

3,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(balsamicokastiketta),

(tuoretta basilikaa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli