Ohra-bataattivuoka

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (n. 400 g) bataatti |
| 1 kpl | (n. 300 g) kesäkurpitsa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1/2 kpl | ruukku basilikaa |
| 1 1/2 dl | rikottuja ohrasuurimoita |
| 1 kpl | (500 g) tomaattimurskaa |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| 3 dl | kasvislientä (kuutiosta tai fondista) |
| 2 dl | ruokakermaa |
| Vuoan voiteluun ja päälle | |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 1 1/2 dl | juustoraastetta |
- 1.
Kuori bataatti ja suikaloi se. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipuli. Voitele uunivuoka ja lado kasvikset siihen. Lisää silputtu basilika, ohrasuurimot, tomaattimurska, hunaja, kasvisliemi ja ruokakerma. Sekoita. Kypsennä vuokaa 175-asteisen uunin keskitasolla 45–60 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 10–15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Ohra-bataattivuoka
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (n. 400 g) bataatti |
| 1 kpl | (n. 300 g) kesäkurpitsa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1/2 kpl | ruukku basilikaa |
| 1 1/2 dl | rikottuja ohrasuurimoita |
| 1 kpl | (500 g) tomaattimurskaa |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| 3 dl | kasvislientä (kuutiosta tai fondista) |
| 2 dl | ruokakermaa |
Vuoan voiteluun ja päälle | |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 1/2 dl | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Kuori bataatti ja suikaloi se. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipuli. Voitele uunivuoka ja lado kasvikset siihen. Lisää silputtu basilika, ohrasuurimot, tomaattimurska, hunaja, kasvisliemi ja ruokakerma. Sekoita. Kypsennä vuokaa 175-asteisen uunin keskitasolla 45–60 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 10–15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























