Ohra-bataattivuoka

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(n. 400 g) bataatti
1 kpl(n. 300 g) kesäkurpitsa
1 kplsipuli
1/2 kplruukku basilikaa
1 1/2 dlrikottuja ohrasuurimoita
1 kpl(500 g) tomaattimurskaa
1 tljuoksevaa hunajaa
3 dlkasvislientä (kuutiosta tai fondista)
2 dlruokakermaa

Vuoan voiteluun ja päälle

2 rklöljyä
1 1/2 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Kuori bataatti ja suikaloi se. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipuli. Voitele uunivuoka ja lado kasvikset siihen. Lisää silputtu basilika, ohrasuurimot, tomaattimurska, hunaja, kasvisliemi ja ruokakerma. Sekoita. Kypsennä vuokaa 175-asteisen uunin keskitasolla 45–60 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 10–15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä