Omena-parsakaalikeitto

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | hapan omena |
| 300 g | parsakaalia |
| 1 rkl | öljyä |
| 4 1/2 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
| 1 kpl | (250 g) soijakermaa |
| 1/4 tl | rouhittua viherpippuria |
- 1.
Kuori ja paloittele sipuli ja omena. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia, omenaa ja parsakaalia öljyssä 5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 15 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kasvisrasvasoijavalmiste ja viherpippuri ja kuumenna keitto nopeasti. Tarjoa leivän kera.
Omena-parsakaalikeitto
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | hapan omena |
| 300 g | parsakaalia |
| 1 rkl | öljyä |
| 4 1/2 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
| 1 kpl | (250 g) soijakermaa |
| 1/4 tl | rouhittua viherpippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele sipuli ja omena. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia, omenaa ja parsakaalia öljyssä 5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 15 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kasvisrasvasoijavalmiste ja viherpippuri ja kuumenna keitto nopeasti. Tarjoa leivän kera.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












