Omena-parsakaalikeitto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omena-parsakaalikeitto

???
Annokset
2
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Hapan omena
300 g
Parsakaalia
1 rkl
Öljyä
4 1/2 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 kpl
(250 g) soijakermaa
1/4 tl
Rouhittua viherpippuria

Näin teet

1

Kuori ja paloittele sipuli ja omena. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia, omenaa ja parsakaalia öljyssä 5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 15 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kasvisrasvasoijavalmiste ja viherpippuri ja kuumenna keitto nopeasti. Tarjoa leivän kera.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.5.2019