Omena-parsakaalikeitto

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | hapan omena |
| 300 g | parsakaalia |
| 1 rkl | öljyä |
| 4 1/2 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
| 1 kpl | (250 g) soijakermaa |
| 1/4 tl | rouhittua viherpippuria |
- 1.
Kuori ja paloittele sipuli ja omena. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia, omenaa ja parsakaalia öljyssä 5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 15 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kasvisrasvasoijavalmiste ja viherpippuri ja kuumenna keitto nopeasti. Tarjoa leivän kera.
Omena-parsakaalikeitto
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | hapan omena |
| 300 g | parsakaalia |
| 1 rkl | öljyä |
| 4 1/2 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
| 1 kpl | (250 g) soijakermaa |
| 1/4 tl | rouhittua viherpippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele sipuli ja omena. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia, omenaa ja parsakaalia öljyssä 5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 15 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kasvisrasvasoijavalmiste ja viherpippuri ja kuumenna keitto nopeasti. Tarjoa leivän kera.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























