Omena-parsakaalikeitto

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpieni sipuli
1 kplhapan omena
300 gparsakaalia
1 rklöljyä
4 1/2 dlvettä
1 kplkasvisliemikuutio
1 kpl(250 g) soijakermaa
1/4 tlrouhittua viherpippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli ja omena. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia, omenaa ja parsakaalia öljyssä 5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 15 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kasvisrasvasoijavalmiste ja viherpippuri ja kuumenna keitto nopeasti. Tarjoa leivän kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä