Omena-puolukkakiisseli

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Keitä maistuva kiisselijälkiruoka helposti pakastepuolukoista ja omenamehusta. Ripaus kardemummaa viimeistelee arkijälkiruoan.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 dlomenatäysmehua
2 1/2 rklperunajauhoja
200 gpakastepuolukoita
3/4 dlsokeria
ripaus kardemummaa

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kattilaan kylmä mehu ja perunajauhot. Sekoita. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Sekoita sokeri ja kardemumma puolukoiden joukkoon. Siirrä kattila levyltä ja lisää puolukkasokeriseos. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon jäähtymään.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025