Omena-puolukkakiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omena-puolukkakiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Keitä maistuva kiisselijälkiruoka helposti pakastepuolukoista ja omenamehusta. Ripaus kardemummaa viimeistelee arkijälkiruoan.

Ainekset

5 dl
Omenatäysmehua
2 1/2 rkl
Perunajauhoja
200 g
Pakastepuolukoita
3/4 dl
Sokeria
Ripaus kardemummaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kattilaan kylmä mehu ja perunajauhot. Sekoita. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Sekoita sokeri ja kardemumma puolukoiden joukkoon. Siirrä kattila levyltä ja lisää puolukkasokeriseos. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon jäähtymään.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.