Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenainen sillikaviaari ja uudet perunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa sillikaviaari kylmänä keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainekset

600 g
Varhaisperunoita
Suolaa
Tillinvarsia

Sillikaviaari

1 kpl
Maustesilliä (tai sipulisilakkaa)
1 kpl
(200 g) kevytranskankermaa
1 kpl
(200 g) raejuustoa
1 kpl
Omena
1 tl
Currya
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat. Keitä perunat suolalla ja tillinvarsilla maustetussa vedessä kannen alla kypsiksi noin 15 minuuttia. Valuta vesi ja imeytä kosteus laittamalla kattilaan muutama arkki talouspaperia.

Valuta silli. Hienonna ja siirrä kulhoon. Lisää ranskankerma ja raejuusto. Kuori omena, poista siitä siemenkodat ja kuutioi pieneksi. Lisää omenakuutiot ja curry sillin ja raejuuston sekaan. Mausta mustapippurilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

180

753

5,5 g

3,3 g

24,8 g

4,0 g

2,0 g

5,8 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Tillinvarsia,

1 tl Currya,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli