Omenainen sillikaviaari ja uudet perunat - Yhteishyvä

Omenainen sillikaviaari ja uudet perunat

???
Annokset
4
Tarjoa sillikaviaari kylmänä keitettyjen perunoiden kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Varhaisperunoita
Suolaa
Tillinvarsia

SILLIKAVIAARI

1 kpl
Maustesilliä (tai sipulisilakkaa)
1 kpl
(200 g) kevytranskankermaa
1 kpl
(200 g) raejuustoa
1 kpl
Omena
1 tl
Currya
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Pese perunat. Keitä perunat suolalla ja tillinvarsilla maustetussa vedessä kannen alla kypsiksi noin 15 minuuttia. Valuta vesi ja imeytä kosteus laittamalla kattilaan muutama arkki talouspaperia.

Valuta silli. Hienonna ja siirrä kulhoon. Lisää ranskankerma ja raejuusto. Kuori omena, poista siitä siemenkodat ja kuutioi pieneksi. Lisää omenakuutiot ja curry sillin ja raejuuston sekaan. Mausta mustapippurilla.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g99 g
Proteiinia6 g23 g
Rasvaa6 g22 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj753 3011
Energiaa kcal180 720

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Tillinvarsia

  • 1 tl Currya

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g99 g
Proteiinia6 g23 g
Rasvaa6 g22 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj753 3011
Energiaa kcal180 720

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Tillinvarsia

  • 1 tl Currya

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.