Omenainen sillikaviaari ja uudet perunat

Tarjoa sillikaviaari kylmänä keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gvarhaisperunoita
suolaa
tillinvarsia

Sillikaviaari

1 kplmaustesilliä (tai sipulisilakkaa)
1 kpl(200 g) kevytranskankermaa
1 kpl(200 g) raejuustoa
1 kplomena
1 tlcurrya
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Pese perunat. Keitä perunat suolalla ja tillinvarsilla maustetussa vedessä kannen alla kypsiksi noin 15 minuuttia. Valuta vesi ja imeytä kosteus laittamalla kattilaan muutama arkki talouspaperia.

    Valuta silli. Hienonna ja siirrä kulhoon. Lisää ranskankerma ja raejuusto. Kuori omena, poista siitä siemenkodat ja kuutioi pieneksi. Lisää omenakuutiot ja curry sillin ja raejuuston sekaan. Mausta mustapippurilla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Tillinvarsia, 1 tl Currya, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä