Pese perunat. Keitä perunat suolalla ja tillinvarsilla maustetussa vedessä kannen alla kypsiksi noin 15 minuuttia. Valuta vesi ja imeytä kosteus laittamalla kattilaan muutama arkki talouspaperia.
Valuta silli. Hienonna ja siirrä kulhoon. Lisää ranskankerma ja raejuusto. Kuori omena, poista siitä siemenkodat ja kuutioi pieneksi. Lisää omenakuutiot ja curry sillin ja raejuuston sekaan. Mausta mustapippurilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
753
180
5,5 g
3,3 g
24,8 g
4,0 g
2,0 g
5,8 g
0,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Tillinvarsia,
1 tl Currya,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli