Omenainen sillikaviaari ja uudet perunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenainen sillikaviaari ja uudet perunat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa sillikaviaari kylmänä keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainekset

600 g
Varhaisperunoita
Suolaa
Tillinvarsia

sillikaviaari

1 kpl
Maustesilliä (tai sipulisilakkaa)
1 kpl
(200 g) kevytranskankermaa
1 kpl
(200 g) raejuustoa
1 kpl
Omena
1 tl
Currya
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pese perunat. Keitä perunat suolalla ja tillinvarsilla maustetussa vedessä kannen alla kypsiksi noin 15 minuuttia. Valuta vesi ja imeytä kosteus laittamalla kattilaan muutama arkki talouspaperia.

Valuta silli. Hienonna ja siirrä kulhoon. Lisää ranskankerma ja raejuusto. Kuori omena, poista siitä siemenkodat ja kuutioi pieneksi. Lisää omenakuutiot ja curry sillin ja raejuuston sekaan. Mausta mustapippurilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

753

180

5,5 g

3,3 g

24,8 g

4,0 g

2,0 g

5,8 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Tillinvarsia,

1 tl Currya,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli