Omenaiset lesepalat | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenaiset lesepalat

timer-icon15 min
Fork and knife
16 Palaa
Fork and knife
16 Palaa

Ainekset

3 dl
Kauraleseitä
2 dl
Hiivaleipäjauhoja
1 tl
Suolaa
2 1/2 dl
Omenamehua
1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Omenamarmeladia
1 rkl
Kuivattua fenkolia

päälle:

3/4 dl
Kauraleseitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää mehu, öljy ja marmeladi ja sekoita taikinaksi. Anna turvota noin 10 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja levitä tasaiseksi levyksi. Ripottele pinnalle leseitä. Vedä taikinapyörällä levyyn 4 x 4 ruudukko. Paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia kauniin ruskeiksi. Nauti margariinin ja teen kera.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.