Omenamojito
Ainekset
Valmistus
Jaa mintunlehdet ja sokeri kahteen korkeaan lasiin. Pese limetti hyvin, leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja nosta laseihin. Murskaa aineksia hieman. Viipaloi laseihin omenaviipaleita koristeeksi.
Täytä lasit jäämurskalla. Jaa laseihin kylmä omenamehu ja kivennäisvesi. Koristele mintunoksilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
119
496
—
—
25,5 g
25,5 g
1,5 g
0,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Mintunlehtiä,
2 dl Kivennäisvettä,
Jäämurskaa,
Mintunoksia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli