Sekoita jauhot, sokeri, kaneli ja rasva kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Painele 2/3 taikinasta irtopohjavuoan (halk. 24 cm) pohjalle ja reunoille.
Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa viipaleiksi. Sekoita viipaleiden joukkoon 1 tl kanelia, sitruunanmehu ja sokeri. Levitä omenaviipaleet vuokaan. Ripottele loppu taikina kakun pinnalle.
Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia. Pyöräytä muovilastalla kakku irti vuoan reunoista. Anna jäähtyä vuoassa.
Irrota reunat, mutta jätä alusta tarjoiluun, sillä paistoksen pohja on melko kostea omenoiden mehusta. Siivilöi pinnalle tomusokeria tai koristele omenaviipaleilla. Tarjoile halutessasi vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.