Omenavispipuuro - Yhteishyvä

Omenavispipuuro

Omenavispipuuro
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Tarjoa omenavispipuuroa jälkiruokana tai välipalana maidon kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Omenaa
5 dl
Omenamehua
2 rkl
Sokeria
1 kpl
Kanelitanko
Ripaus suolaa
3/4 dl
Mannasuurimoita
Puolukoita, halutessasi

Näin teet

1

Kuori ja paloittele omenat. Pane palat, omenamehu, sokeri, suola ja kanelitanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Vispilöi sekaan mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Sekoita välillä. Poista kanelitanko. Jäähdytä ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Ripottele halutessasi pinnalle puolukoita.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g142 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj678 2712
Energiaa kcal162 648

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Kanelitanko

  • Ripaus suolaa

  • Puolukoita, halutessasi

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g142 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj678 2712
Energiaa kcal162 648

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Kanelitanko

  • Ripaus suolaa

  • Puolukoita, halutessasi

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.