Ota paisti huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Nosta paisti uunivuokaan ja työnnä paistomittari paksuimpaan kohtaan. Kaada lihaliemi vuokaan. Kypsennä 125-asteisen uunin alatasolla, kunnes lihan sisälämpötila on 75 astetta. Valele paistia liemellä muutaman kerran paiston aikana. Nosta paisti uunista ja kiedo folioon vetäytymään 20 minuutiksi.
Mittaa kattilaan paistoliemi, olut, mustaherukkahyytelö ja kerma. Keitä hetki ja suurusta vesitilkkaan sekoitetuilla maissitärkkelysjauhoilla ja kiehauta. Poista paistista verkko ja leikkaa liha.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3066
733
51,2 g
23,0 g
9,8 g
7,4 g
—
55,6 g
3,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Paistolientä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli