Paahdettu porkkanakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdettu porkkanakeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Porkkanoita
2 kpl
Sipulia
1 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
6 dl
Vettä
1 1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 dl
Kevytruokakermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit reiluhkoiksi paloiksi. Aseta palat leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita öljy ja mausteet keskenään ja sekoita kasvisten joukkoon. Paahda uunin alatasolla noin 30 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä. Kiehauta vesi kattilassa, lisää liemikuutiot. Kaada paahdetut kasvikset veteen ja siirrä kattila liedeltä. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Siirrä kattila takaisin liedelle, lisää ruokakerma ja kiehauta. Tarjoa leivän kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.