Pese ja kuori punajuuret, porkkanat ja perunat. Leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuori ja lohko sipuli. Laita kasvikset kulhoon. Lisää öljy ja mausteet, kääntele ja levitä tasaisesti leivinpaperille pellille. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Kääntele paiston puolessa välissä.
Huuhtele ja kuori omenat, poista siemenkodat. Kuutioi omenat ja kurkut.
Ota sivuun ½ dl paahdettua punajuurta kastiketta varten. Sekoita rosollin ainekset kulhossa.
Soseuta kastikkeen ainekset sauvasekoittimella ja tarjoa rosollin kanssa.
Vinkki: Korvaa vegaaninen kaurafraiche ranskankermalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
79
332
1,9 g
0,1 g
12,1 g
8,5 g
3,3 g
1,4 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g (1 prk) kaurafraichea,
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli